BlogA megvásárolt HUBA voucherek érvényességét meghosszabbítottuk

2020.03.18.

A koronavírus járvány sajnos a HUBA – Hungarian Beer Academy tanfolyamait is érinti. Számunkra természetesen az a legfontosabb, hogy jól érezzétek magatokat a sörkóstolóinkon, ehhez pedig az is kell, hogy mindenki felszabadultan tudja élvezni a nagyszerű söröket és ételeket.

Sajnos egy ilyen járványhelyzet a legkevésbé ideális alkalom arra, hogy órákig üldögéljünk huszan egy légtérben, pláne nem arra, hogy komlópelleteket szaglásszunk együtt, malátaszemeket ropogtassunk és söröket elemezgessünk.

Hasonlóan minden más rendezvényhez, természetesen a HUBA március-áprilisi tanfolyama is elmarad, és jelen helyzetben csak bízni tudunk abban, hogy a májusi kóstolót-kurzust már zavartalanul meg tudjuk tartani.

A járványügyi helyzetre tekintettel meghosszabbítottuk a már megvásárolt, eredetileg június 30-ig érvényes vouchereink érvényességét egészen 2021, január 31-ig. Így egészen biztos, hogy senki nem marad majd le a tanfolyamról!

Hogyha szeretnél HUBA-ra jönni valamikor a következő hónapokban, már fent vannak az oldalon a nyári időpontok is! Reméljük mihamarabb találkozunk!