BlogMinden sörszerető álma: sörtanfolyam ajándékcsomag karácsonyra

2020.11.03.
https://thebeeracademy.hu/wp-content/uploads/2019/11/ajcsomag-karihatter-1280x1114.jpg

Mindenkinek vannak titkos vágyai. Egy igazi sörkedvelő számára nincsen izgalmasabb, mint újabb stílusokat megismerni, korábban ismeretlen sörfajtákat kóstolni, a sörkultúráról szóló, sosem hallott történetekkel gazdagodni. Ha pedig mindezt egyedi gyártású, elegáns díszdobozban, prémium magyar kisüzemi sörök kíséretében nyújtod át, számára az lesz a tökéletes karácsonyi ajándék!

A sör- és gasztronómia kedvelő családtagoknak, ismerősöknek, üzleti partnereknek a HUBA – Hungarian Beer Academy karácsonyi ajándékcsomagja az ideális választás, amely már elérhető a söriskola webshopjából!

A tanfolyam elvégzésével a sörszeretők immár nem csak kedvelni fogják kedvenc italukat, hanem a megszerzett tudás birtokában, magabiztosabban választanak, változatosabb termékeket, illetve a barátok, családtagok, vagy kollégák számára is bátran tudnak ajánlani alkalomhoz illő söröket, vagy épp sörökhöz illő ételeket.

A csomag tartalma három, különleges, magyar kisüzemi sör, egyedi gyártású, logózott díszdobozban, és természetesen egy sörtanfolyam voucher, amely 2021-ben bármelyik HUBA – Hungarian Beer Academy tanfolyamon felhasználható.

 

A részletekért kattints ide!